ZUTS Slovenije: Splošna predavanja - nov termin

Visual arrow

ZUTS Kranj najboljše društvo po aktivnostih

Visual arrow

ZUTS Kranj zmagovalec državnega prvenstva kadrov

Visual arrow

Področna demo vrsta

ZUTS Kranj ima ze vrsto let svojo izobraževalno vrsto, ki skrbi predvsem za izvedbo t.i. predsezonskega seminarja, dodatnega izobraževanja članov ZUTS, tečajev za pridobitev naziva Učitelj smučanja I. in II. stopnje, zastopa pa tudi barve Kranja na državnih in mednarodnih tekmovanjih.

 

Vsakoletni predsezonski seminar v povprecju obisce vec kot 150 clanov, kar ZUTS Kranj postavlja na prvo mesto v Sloveniji. Izjemna strokovnost, novi pristopi in predvsem profesionalen pristop so tisti, ki ze desetletja navdusujejo mnoge. 

Stevilni predavatelji med katerimi najdemo Filipa Gartnerja, Toneta Vogrinca, Dava Karnicarja, Rada Pisota, Iztoka Beleharja, Sandija Murovca, itd., dajejo izbranim vsebinam se dodaten pecat.

 

ZUTS Kranj se s svojo ekipo vsako leto udeležuje tako republiskih ISIA seminarjev kot državnega prvenstva ZUTS v veleslalomu. S svojimi najboljsimi posamezniki se redno uvrsca med dobitnike medalj, v prestiznem in večnem boju za skupno ekipno zmago pa ze 15 let spada med prve tri OO v drzavi.

 

Ker se razvoj smučanja in predvsem učenja le tega, nikoli ne konča, bodo seminarji v prihodnje še zanimivejši, pestrejši in pravgotovo v ponos vsem članom OO ZUTS Kranj. Slednji se e v preteklosti že večkrat izkazal kot nosilec novih idej pri razvoju poučevanja alpskega smučanja v Sloveniju in zakaj ne bi tako ostalo tudi v prihodnje. Imamo odlicne pogoje, znanje, izkusnje in prave ljudi!

 

Vsakemu posebej in vsem želimo uspešno zimsko sezono 2018/2019!